​​H νεα προταση για το στοιχημα​​

MBettips.net

ΕΓΓΡΑΦΗ

Κανε εγγραφη για να λαμβανεις καθε μερα τα vip tips του MBettips.net
Name
Email
Subscribe

VIP Tips

Στο «MBettips.net» πιστεύουμε ότι με μια πλήρης ανάλυση και μέσα από πολύπλευρη μελέτη κάθε γεγονότος σε συνδυασμό με ένα καλό σύστημα διαχείρισης ταμείου είναι δυνατόν να βγει κέρδος από το στοίχημα. Δύο πολύ βασικά κλειδιά για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος είναι η ΥΠΟΜΟΝΗ και η ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ.
Εννοείται πως και η τύχη παίζει το ρόλο της αλλά αν είσαι σωστά διαβασμένος και ενημερωμένος περί των γεγονότων που θέλεις να επιλέξεις το ποσοστό της τύχης που χρειάζεται ελαττώνεται αναλογικά με αυτό του <<διαβάσματος>>!!!!! Τα αποτελέσματά μας άλλωστε το αποδεικνύουν και για αυτό είμαστε δίπλα σας.
Ανά πάσα στιγμή μπορείς να ενημερώνεσαι γρήγορα και εύκολα για  αναλύσεις και προγνωστικά αγώνων και να επωφελείσαι ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τα FREE tips και τους μηνιαίους διαγωνισμούς μας!

Αν γίνεις και εσύ μέλος μας θα σου προσφέρουμε καθημερινά προγνωστικά , μεγάλης η σχετικα μικροτερης απόδοσης ,  θα παίρνεις μέρος σε διαγωνισμούς και θα έχεις πάντα τα τελευταία νέα στο χέρι σου !!!!!!!!!!

Από σήμερα λοιπόν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ποιο περίπλοκα και ψαγμένα συστήματα και προβλέψεις  που θα διαφέρουν από αυτά που  αναρτώνται δωρεάν εδώ μέσα, με ένα μικρό χρηματικό αντίτιμο με Μηνιαία διάρκεια..!  ΠΡΟΣΟΧΗ, αυτό δεν σημαίνει ότι θα σας «πουλήσουμε» έτοιμες πληροφορίες από δήθεν στημένους αγώνες…!!!!!!
                                                       
 Κάτι τέτοιο ξεχάστε το ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…!!!!!
 
Αυτό που έχουμε να σας δώσουμε είναι συνδυασμοί αγώνων η συστημάτων, άλλοτε απλοί  άλλοτε πιο σύνθετοι … που ο καθένας μπορεί να φτιάξει… αλλά δεν έχει τον χρόνο τις γνώσεις ή την εμπειρία για να ασχοληθεί…!
(το ποσό του εκάστοτε στοιχήματος θα το ορίζουμε εμεις καθως ειναι μερος της υπηρεσιας που προσφερει το mbettips.net και ειναι εξισου σημαντικο για την επιτυχια , οσο και η προβλεψη)
  
Έτσι λοιπόν ΜΟΝΟ όσοι επιλέξουν αυτή την υπηρεσία, θα λαμβάνουν καθημερινά (τίς μέρες πού υπάρχουν ποδοσφαιρικοί αγώνες) ένα προσωπικό email με τις καλύτερες προτάσεις μας ..!
 Η  διαδικασία είναι πολύ απλή, απόλυτα εχέμυθη  και η πληρωμή γίνεται μέσω PayPal …!!!!!!
 
Το κόστος αυτής της συνδρομητικής υπηρεσίας είναι  καθαρά τυπικό  στα 9,90 €/μήνα , για λιγες ημερες ακομα !!!!!!!

Χωρίς να  υπάρχει κάποιο άλλο αρχικό ποσό εγγραφής, και φυσικά με την επιλογή να πληρώσει κάποιος δοκιμαστικά  μόνο για 1  μηνά ή να ανανεώνει την συνδρομή του  κάθε μηνά και για όσο το επιθυμεί..!!!!!!
Σε αυτο το σημειο να τονισουμε οτι επειδη ειμαστε σιγουροι για την επιτυχια μας αν καποιο μηνα το ποσοστο επιτυχιας των VIP TIPS ειναι αρνητικο ο επομενως μηνας θα ειναι .............ΔΩΡΕΑΝ......!!!!!!!              Συμπληρωσε τη παρακατω φορμα με το email σας και θα επικοινωνησουμε πολυ συντομα μαζι σας  για οδηγιες εγγραφης
στη VIP υπηρεσια μας
Ονομα
Email
ΠΟΣΟΣΤΑ

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

ΜΑΙΟΣ

ΙΟΥΝΙΟΣ

ΙΟΥΛΙΟΣ

70%

67%

-%

-%