​​H νεα προταση για το στοιχημα​​

MBettips.net

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για να γίνετε κερδισμένος παίκτης στο στοίχημα είναι η καταγραφή των στοιχημάτων και των αποτελεσμάτων. Η καταγραφή των στοιχημάτων είναι απαραιτητη. Μετά από απαίτηση αρκετών φίλων του MBettips.net, δημιούργησαμε ένα απλό φύλλο Excel, το οποιο μπορειτε να κατεβασετε εντελως Δωρεαν, που θα λειτουργήσει ως αρχείο των στοιχημάτων σας. Το αρχείο αυτό στο μέλλον θα μπορέσετε να το εκμεταλλευτείτε ως μια βάση δεδομένων, από την οποία θα είστε σε θέση να εξάγετε χρήσιμα συμπεράσματα.Το αρχειο ειναι διαθεσιμο για download δωρεαν!!!!!!!!!! Ενσωματωνει τον τροπο στοιχηματισμου ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΚΕΡΔΟΣ που αναλυουμε πιο κατω και που κατα την αποψη μας ειναι και ο πιο καλος για να ακολουθησετε .​Συμπληρωστε το email σας στη φορμα που υπαρχει στο τελος της αρχικης σελιδας και στη συνεχεια θα μπορειτε να το κατεβασετε εντελως δωρεαν!!!!!!!!!!!! Για οποιαδηποτε απορια η οδηγιες σχετικα με τη λειτουργια του επικοινωνηστε μαζι μας στο info@mbettips.net 

Συστημα Διαχειρισης Στοιχηματων


Μετά από απαίτηση  αρκετών φίλων του MBettips.net, υπαρχει πλεον διαθεσιμο για download αλλο ενα αρχείο Στοιχημάτων το οποιο εχει ενσωματωμένα πλάνα διαχείρισης Κεφαλαίου στο στοίχημα.Εδω πρεπει να αναφερουμε οτι το excel αυτο ειναι δημιουργια του income-paradise.com και μας το εχει παραχωρησει για διαθεση στους φιλους του MBettips.net
 ​Συμπληρωστε το email σας στη φορμα που υπαρχει στο τελος της αρχικης σελιδας και στη συνεχεια θα μπορειτε να το κατεβασετε εντελως δωρεαν!!!!!!!!!!!!! 

Τι κανει αυτο το excel....:

Πρώτα απ΄ όλα μας κρατά αρχείο των στοιχημάτων μας. Αυτό (τήρηση αρχείου) είναι το πρώτο απαραίτητο βήμα σε όσους θέλουν να περάσουν από απλή ψυχαγωγία απο το στοίχημα , σε επαγγελματικό επίπεδο.
Μας κρατά με αυτόματο τρόπο στατιστικά (συνολικά στοιχήματα, κερδισμένα στοιχήματα, χαμένα στοιχήματα, τρέχοντα στοιχήματα , κλπ).
Μιά νέα ενσωματωμένη εφαρμογή υπολογίζει τον πραγματικό στοιχηματικό όρο των στοιχηματικών αποδόσεων, ο οποίος είναι διαφορετικός από τον κλασσικό μεσο όρο των αποδόσεων .Για να καταλάβετε την χρησιμότητα του στοιχηματικού μέσου όρου των αποδόσεων ας υποθέσουμε οτι παιζουμε 5 παιχνιδια σε απόδοση 4 κι άλλα 5 σε απόδοση 1,3, ο κλασσικός μεσος ορος της απόδοσης είναι 2,65. Με τον κλασικό μεσο ορο θα χρειαζόταν να κερδίσουμε τα 4 απο τα 10 παιχνιδια για να είμαστε σε κερδοφορία. Ελα όμως που αυτο δεν ισχυει στο στοίχημα. Με την εφαρμογή μας ,βλέπουμε οτι ο στοιχηματικός μεσος όρος είναι 1,96 πράγμα που σημαινει οτιθέλουμε πανω απο 5 κερδισμένα στοιχήματα , ωστε να μπούμε σε κερδοφορία.
Μας δείχνει την εξέλιξη όλων των πλάνων διαχείρισης κεφαλαίου στο στοίχημα ανα βήμα - στοίχημα
Εχει ετοιμα 5 διαφορετικά πλανα διαχείρισης κεφαλαίου στο στοίχημα
  • Με ποσοστό επί της Καβας (δικής σας επιλογής)
  • Με στοίχημα ανάλογο της επαλήθευσης της απόδοσης (νέος αλγόριθμος υπολογισμού)
  • Με την γεννητρια Συστημάτων Στοιχήματος
  • Με το BigParas (όλοι οι απαιτούμενοι υπολογισμοί γίνονται πλέον αυτόματα)
  • Υπάρχει μιά ακόμη στήλη, που σας δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσετε το δικό σας ή οποιοδήποτε άλλο συστημα οικονομικής διαχείρισης κεφαλαίου στο στοίχημα, ωστε να δείτε και να συγκρίνετε τις δυνατότητές του

Όλοι οι υπολογισμοί σε όλα τα πλάνα διαχείρισης κεφαλαίου στο στοίχημα , γίνονται αυτόματα, εκτός από το προσωπικό σας πλάνο.
Μην χάνετε χρόνο,
κατεβάστε το excel ΕΔΩ.......!!!!!
Download
MBettips.net   App. 
| Η πιο ολοκληρωμένη εφαρμογή για το Στοίχημα !!!!!
 Συμβατή με όλες τις πρόσφατες εκδόσεις Android Mobile / Tablet
Εάν δεν μπορείτε να κάνετε download / εγκατάσταση σε Android Mobile / Tablet
1. Πηγαίνετε στα Settings (Ρυθμίσεις) 
2. Μετά στο > Security (Ασφάλεια) ή στην επιλογή Applications (εαν είναι ποιο παλιά έκδοση Android)
3. Και επιλέξτε > Να επιτρέπεται η λήψη εφαρμογών εκτός Market ‘Unknown Sources’.


Την εφαρμογή  MBettips  App δεν θα την βρείτε στα επίσημα app market , Google Play , AppStore διότι λόγο της στοιχηματικής λειτουργίας της δεν μπορεί να καταχωρηθεί. Θα την βρείτε δωρεάν μόνο στην επίσημη σελίδας μας.
• Η εφαρμογή είναι απόλυτα ασφαλής για κάθε τύπο smartphone και tablet , επίσης είναι ελαφριά στην χρήση της.
Περισσότερες πληροφορίες , ερωτήματα και οδηγίες θα βρείτε αφου κατεβάσετε την εφαρμογή.


​​

Download

Πτωση Αποδοσεων

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ