​​H νεα προταση για το στοιχημα​​

MBettips.net

Στοιχηματικη Θεωρια

Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος στοιχηματισμου

Πώς να μειώσεις τον κουβά
Δεν είναι εύκολη υπόθεση στο στοίχημα να είσαι κερδισμένος κάθε μέρα, αλλά ούτε καν συνολικά. Μαγικοί τρόποι ώστε να μη χάνεις ακόμη δεν έχουν ανακαλυφθεί αλλά υπάρχουν κάποιες σταθερές ώστε να μην είσαι σίγουρα χαμένος.
Καλό θα είναι να αποφεύγονται στο στοίχημα οι πολλοί αγώνες. Δεν υπάρχει λόγος να ποντάρεις σε προγνωστικά πολλών αγώνων, 6,7 και παραπάνω από τη στιγμή που οι όροι δεν είναι με το μέρος σους. Επέλεξε λιγότερους αγώνες για το στοίχημα και μη θεωρείς ότι με ένα ευρώ μπορείς να γίνεις εκατομμυριούχος.
Όταν χάνεις τη μία μέρα και ακόμη υπάρχουν παιχνίδια για στοιχηματισμό εντός της ημέρας δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσπαθείς να ρεφάρεις τη χασούρα σου. Συνήθως όταν πας να κάνεις αυτό, το αποτέλεσμα είναι να μεγαλώσει το ποσό που έχεις χάσει. Υπάρχουν πολλές μέρες μπροστά σου ώστε να καλύψεις το χαμένο έδαφος.
Η συστηματική μελέτη των αγώνων και η επιλογή προγνωστικών βάσει κάποιων δεδομένων είναι ένας σύμμαχος σου. Μην περιμένεις να κερδίσει μια ομάδα που πρέπει να το κάνει ή μην ποντάρεις σε ομάδες που υποστηρίζεις αν δε συντρέχει στοιχηματικός λόγος. Η μελέτη θα σε βοηθήσει να αποφύγεις κάποιες παγίδες και να αποκλείσεις κάποιες προβλέψεις που στην αρχή έμοιαζαν θελκτικές στο μάτι σου. Η έλλειψη χρόνου πάντως είναι μια σοβαρή δικαιολογία.
Αναλογικό ποντάρισμα
Ποντάρετε ένα κλάσμα του κεφαλαίου σας κάθε φορά.  Στη συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν, ποντάρουμε 10% του αρχικού κεφαλαίου στο πρώτο στοίχημα το οποίο ισούται με 100 ευρω. Αν το στοίχημα είναι επιτυχές, στο επόμενο θα ποντάρουμε 110 ευρω και ούτω καθ’ εξής. Σε αυτή την περίπτωση τα κέρδη αυξάνονται γρηγορότερα, ενώ η χασούρα μειώνεται σε ρυθμό, ανάλογα πάντα, με το αν έχουμε επιτυχημένα ή αποτυχημένα σερί.
Σταθερό ποντάρισμα
Ποντάρουμε ένα προκαθορισμένο και σταθερό ποσό σε κάθε στοίχημα και δεν αποκλίνουμε από το συγκεκριμένο ποσό πονταρίσματος, ανεξάρτητα από το πόσο κερδίζουμε. Στο παραπάνω παράδειγμα το ποσό είναι 100 ευρω. Με αυτή τη μέθοδο μειώνει κανείς σημαντικά τις πιθανότητες να χάσει όλο του το κεφάλαιο (αν έχει 55% ποσοστό επιτυχίας όπως στην περίπτωση που ερευνούμε), όμως από την άλλη τα πιθανά κέρδη είναι περιορισμένα και αυξάνονται με αργό αλλά σταθερό ρυθμό αν διατηρήσουμε καλά ποσοστά επιτυχίας.
Martingale
Διπλασιάζεται το ποντάρισμα μετά από κάθε αποτυχημένο στοίχημα, προκειμένου να καλυφθεί η χασούρα από τα κέρδη του επόμενου στοιχήματος. Αυτό δίνει μεγαλύτερη αύξηση στα κέρδη, από ότι η μέθοδος του σταθερού πονταρίσματος (εφόσον το ποντάρισμα διπλασιάζεται), όμως ένα κακό σερί αποτυχημένων στοιχημάτων, σημαίνει πως γρήγορα απαιτείται να ποντάρουμε υπέρογκα ποσά για να καλύψουμε τη χασούρα και να ξαναβγούμε… στον αφρό.
Στοχευμένο Κέρδος –  Μεροκάματο​​
Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται  από παίχτες που στοχεύουν στο καθημερινό κέρδος έστω και μικρό από την καθημερινή ενασχόληση τους με το στοίχημα. Στην πιάτσα η μέθοδος ονομάζεται το «μεροκάματο» ή «άρμεγμα»
Παράδειγμα
Εχουμε τον Τύπο : Π= (Ζ+Κ)/ ((Α)-1)
Π= Το ποσό που πρέπει να ποντάρουμε
Ζ= Η Συνολική Ζημειά
Κ= Το ποσό που θέλουμε να κερδίσουμε
Α= Απόδοση του παιχνιδιού που παίζετε.

Θέλουμε να κερδίσουμε 10 €  άρα Κ=10
Ποντάρουμε στη νίκη  μιας ομάδας  στο 2.50  άρα Α = 2.50
Ειναι το πρωτο μας στοίχημα και δεν έχουμε χάσει τίποτα ακόμη. Αρα Ζ=0
Αν εφαρμόσουμε τον παραπάνω τύπο για να κερδίσουμε 10 ευρώ θα πρεπει να ποντάρουμε:
Π=(0+10)/(2,50-1) = 10/(2,50-1) = 10/1,5 = 6,666 Ευρώ
Το ποντάρισμα μας θα είναι 6,666 € για να κερδίσουμε 10,00 €.

Αν κερδίσουμε, πετύχαμε το στόχο μας και κερδίσαμε τα 10,00 € οπότε εφαρμόζουμε το σύστημα από από την αρχή. Αν χάσουμε, προσθέτουμε το χαμένο ποντάρισμα στη συνολική χασούρα και εφραμόζουμε τον τύπο για άλλους  αγώνες, διαδοχικά μέχρι να κερδίσουμε.
Fibonacci
Το ποντάρισμα αυξάνεται σύμφωνα με την ακολουθία Fibonacci η οποία είναι η 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144… Ο ορισμός της ακολουθίας Fibonacci είναι ο εξής: α1=α2=1 και αν+1= αν + αν-1 για κάθε ν≥2. Αυτή η στρατηγική έχει αντίστοιχα μειονεκτήματα με τη μέθοδο του Martingale, αλλά συγκριτικά μειώνει το ρυθμό αύξησης του πονταρίσματος αν βρίσκεστε σε ένα σερί αποτυχημένων προβλέψεων (και συνεπώς μειώνει παράλληλα το ρυθμό κερδοφορίας, όταν έχετε πετυχημένες προβλέψεις).
MYBET: ΠΕΝΤΕ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ
​​
MYBET: ΠΕΝΤΕ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ
 Δέχεται κατάθεση με Paysafe κάρτα
Φιλική στο χρήστη ιστοσελίδα με εύκολη πλοήγηση
Μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων σε καθημερινή βάση
Συνεχείς προσφορές για τους υπάρχοντες πελάτες
Μεγάλη και αξιόπιστη εταιρία
{cke_protected}{C}%3C!%2D%2D%20BANNERS%20%2D%2D%3E{cke_protected}{C}%3C!%2D%2D%20REGULAR%20%2D%2D%3E
{cke_protected}{C}%3C!%2D%2D%20RESP%20%2D%2D%3E
ΟΔΗΓΙΕΣ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ
BHMA 1 Μόλις επισκεφθείτε την Mybet μέσω κάποιου διαφημιστικού banner που βρίσκεται στο site μας
BHMA 2 Μόλις εισέλθετε στην Mybet πατήστε στο πράσινο κουμπί "Εγγραφείτε Τώρα" και συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής
BHMA 3 Κάντε τη πρώτη σας κατάθεση και είστε έτοιμοι για να στοιχηματίσετε σε μία από τις πιο γνωστές εταιρείες στον κόσμο
7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα ή απλώς θέλετε πληροφορίες για την εγγραφή σας σε κάποια εταιρία ή λεπτομέριες για τον διαγωνισμό Freebets, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα λάβετε απάντηση άμεσα:
μέσω του Live Chat για άμεση εξυπηρέτηση
με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook
με e-mail στο support@betarades.gr

Ιστοσελίδα  Mybet.com
Γλωσσα ιστοσελίδας   Ελληνικά
Mobile/Tablet Έκδοση   Ναι
ΕταιρίαPersonal Exchange International Ltd Έτος ίδρυσης 2002 ΆδειαΕλλάδα & Μάλτα,Ελληνικό τμήμα Ναι
Live Chat-Ναι
Ωράριο λειτουργίας Chat11:00 - 23:00
E-mail  -  support@mybet.com
Ελάχιστη Κατάθεση  5€-Χρεώσεις Καταθέσεων Όχι-Ελάχιστη Ανάληψη 30€-Χρεώσεις Αναλήψεων Όχι- Ελάχιστο Ποντάρισμα 0.10€- Μέγιστο Ημερήσιο Κέρδος 30.000€-Μέγιστο Εβδομαδιαίο Κέρδος  50.000€
Φόροι---Το αφορολόγητο ισχύει για καθαρό κέρδος μέχρι 100€ ανά στήλη (ανά 0.10€ ποντάρισμα). Άρα αν κερδίσετε έως 1.000€ με ένα ευρώ ποντάρισμα δεν θα φορολογηθεί το δελτίο. Για καθαρό κέρδος στήλης από 100,01 έως 500€: φόρος 15% (επί του ποσού που υπερβαίνει τα 100€ αφορολόγητου καθαρού κέρδους) και τέλος για καθαρό κέρδος στήλης από 500,01€ και πάνω: φόρος 20% (επί του ποσού που υπερβαίνει τα 500€ καθαρού κέρδους)
Σε στοιχηματικές συζητήσεις που κάνω με την παρέα μου, αλλά και γενικότερα με παίκτες, το πρώτο ερώτημα που γίνεται πάντα είναι: "κερδίζεις;". Και το δεύτερο σχεδόν πάντα είναι: "σε ποια εταιρεία παίζεις;". Η αλήθεια είναι πως η απάντηση σε αυτά τα δύο ερωτήματα είναι αλληλένδετη. Κερδίζεις μόνο αν παίζεις στις σωστές εταιρείες. Και το ερώτημα που γεννάται αμέσως είναι: "Ποιες είναι οι σωστές εταιρείες;". Η απάντηση είναι πιο ξεκάθαρη κι από τον αυγουστιάτικο ουρανό της Αθήνας: ΟΛΕΣ.
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κερδίσεις από το να είσαι γραμμένος σε όλες τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος. Αξίζει τον κόπο της εγγραφής σε πολλούς bookmakers, αφού με αυτό τον τρόπο μειώνουμε κατά πολύ την γκανιότα. Και εξηγώ:
Δεν υπάρχουν καλές ή κακές εταιρείες, αλλά μόνο καλές ευκαιρίες. Και αυτές τις ευκαιρίες τις βρίσκουμε όταν η γκάμα των εταιρειών που είμαστε γραμμένοι, είναι όσο μεγαλύτερη γίνεται. Υπάρχει άνθρωπος στη σημερινή εποχή που θέλει, για παράδειγμα, να αγοράσει μια τηλεόραση για το σπίτι του και πάει σε ένα κατάστημα και παίρνει ότι του δώσουν; Όχι βέβαια. Όποιος το κάνει, είναι βαθιά νυχτωμένος ή υπεράνω χρημάτων. Εγώ προσωπικά μπαίνω σε όλες τις σελίδες τύπου skroutz και σχεδόν πάντα παίρνω την καλύτερη τιμή της αγοράς. Το ίδιο ακριβώς πρέπει να γίνεται και με το στοίχημα. Όταν πιστεύουμε πολύ σε ένα σημείο δεν πρέπει να βρίσκουμε αμέσως μια εταιρεία και να το παίζουμε. Πρέπει να ψάχνουμε σε όλες τις εταιρείες που μπορούμε να παίξουμε, ώστε να βρούμε την καλύτερη απόδοση. Και οι διαφορές, πιστέψτε με, είναι πάρα πολύ μεγάλες. Δεν υπάρχει σοβαρός παίκτης στοιχήματος που να εξαρτάται από ένα μόνο bookmaker. Γιατί αυτό συμβαίνει ουσιαστικά όταν είσαι γραμμένος σε μία ή δύο εταιρείες. Να εξαρτάσαι απολύτως από τις ορέξεις τους. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα για να δείτε τι ακριβώς γίνεται:
Έστω οτι μας αρέσει ένα διπλό με απόδοση 1,95. Θέλουμε να παίξουμε 100 ευρώ για να βγάλουμε 95 κέρδος. Σε κάποια άλλη εταιρεία που δεν ήμασταν γραμμένοι το διπλό παίζεται με 2,02. Επομένως η διαφορά του κέρδους θα είναι επτά ευρώ. Εκεί βέβαια θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και τη διαφορά στις κρατήσεις των καταθέσεων και των αναλήψεων μεταξύ των εταιρειών, ώστε να υπολογίσουμε την καθαρή διαφορά του κέρδους. Σκεφτείτε λοιπόν, το ίδιο πράγμα να επαναληφθεί 100 φορές. Μιλάμε για 700 ευρώ διαφορά (7Χ100), μόνο και μόνο γιατί εμείς πάμε τυφλά σε μια εταιρεία και δεν είμαστε γραμμένοι σε ΟΛΕΣ, για να ξέρουμε οτι πάντα έχουμε την καλύτερη απόδοση της αγοράς. Απλά πράγματα δηλαδή, με τα οποία μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε το κέρδος. Δεν είναι κρίμα να κερδίζεις, και πάλι, ουσιαστικά, να χάνεις χρήματα;
Άλλος πολύ σημαντικός λόγος είναι η κάλυψη στο live betting. Για παράδειγμα παίζουμε ένα διπλό μπόμπα με απόδοση 11,50 και η ομάδα στην οποία ποντάραμε προηγείται στο σκορ στο 10'. Τότε, η απόδοση του διπλού κατευθείαν πέφτει στο 5,00 και ανεβαίνει αυτόματα ο άσος και το Χ. Ας πούμε οτι είχαμε παίξει 50 ευρώ. Αν λοιπόν τελείωνε το ματς με 0-1 θα παίρναμε 11,50Χ50= 575. Φυσικά, ο σωστός παίκτης θα πάει να καλύψει, μικραίνοντας το κέρδος του, αλλά σιγουρεύοντας το στοίχημα. Το 1Χ δίνεται πλέον με 1,60. Για να καλύψουμε και να είμαστε κερδισμένοι ότι και να γίνει, διαιρούμε το 575 με το 1,60 και βρίσκουμε περίπου 360. Επόμενο βήμα είναι να παίξουμε τα 360 ευρώ στο 1Χ και ότι και να γίνει θα έχουμε κερδίσει 575 ευρώ, έχοντας ποντάρει συνολικά 410. Μια χαρά κέρδος δηλαδή και χωρίς κανένα άγχος. Το ζήτημα είναι οτι αν είμαστε γραμμένοι σε πολλές εταιρείες, μπορούμε να αυξήσουμε αυτό το σίγουρο κέρδος, ψάχνοντας καλύτερη απόδοση για το αρχικό διπλό, αλλά και για το 1,60 του 1Χ. Δηλαδή, αν καταρχήν βρίσκαμε το διπλό στο 12,00 σε κάποια άλλη εταιρεία και στη συνέχεια η κάλυψη γινόταν στο 1,70, τότε η διαφορά του κέρδους θα ήταν ως εξής. 12Χ50=600 --> 600/1,70=352 --> Άρα με συνολικά 402 ευρώ πονταρίσματος θα έχουμε βγάλει 600. Δηλαδή κέρδος 198 ευρώ. Προηγουμένως, με το ίδιο ακριβώς ποντάρισμα, στο ίδιο ακριβώς σημείο, θα είχαμε βγάλει καθαρό κέρδος 165 ευρώ. Επομένως, το συμπέρασμα που βγαίνει πάλι, είναι να μην χαρίζουμε εύκολο κέρδος στους bookmakers, με κάτι που εύκολα μπορούμε να κάνουμε. Να γραφτούμε σε ΟΛΕΣ τις εταιρείες.
Τέλος, όσοι ψάχνουν τα sure bets, δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν ευκαιρίες, αν δεν είναι γραμμένοι σε όλες τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος. Γιατί στην περίπτωση των σίγουρων στοιχημάτων, τα "λάθη" των εταιρειών στις αποδόσεις, είναι πάρα πολύ μικρά. Αν δεν έχεις εγγραφεί σε καμιά δεκαριά εταιρείες τουλάχιστον, δεν έχει νόημα να ψάξεις τα sure bets.
Γιατί να γραφτούμε σε ΟΛΕΣ τις εταιρείες;